Introductie

 

PharmaAcademy: onmisbaar voor het deskundig uitoefenen van uw beroep!

De huidige veranderingen binnen ons beroep maakt het ontwikkelen van innoverende diensten noodzakelijk: kwaliteitsvolle en persoonlijke farmaceutische zorg aanbieden, een rol als gezondheidscoach van het geneesmiddelengebruik op zich nemen, meewerken aan de preventie en vroegtijdige aanpak van chronische aandoeningen.

PharmaAcademy wil je ondersteunen in het aanbieden van deze innoverende diensten aan je patiënten en stelt kant-en-klare oplossingen ter beschikking.

Je kan het hele jaar door opleidingen volgen om je kennis aan te scherpen. We organiseren tevens opleidingen die je in staat moeten stellen de diensten voor je patiënten te integreren in je dagelijkse praktijk. Tijdens deze opleidingen, die meer zijn dan een louter wetenschappelijke opfrissing, krijg je alle bruikbare sleutels in handen voor het verbeteren van het welzijn van je patiënten.

De opleidingen vinden overdag plaats. We verwelkomen je vanaf 9u met koffie. We starten om 9u30 en beëindigen de opleiding ten laatste om 18u. Een lunchpauze, met broodjes en drank, van een half uur wordt voorzien. De opleidingen zijn toegankelijk voor zowel apothekers als assistenten.

Wacht niet langer en neem deel aan onze opleidingen die jullie aan aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Maak hiertoe een account aan en ontdek de verschillende opleidingen die we ter beschikking hebben.