Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/clients/f2256c14ebd53631abb38634ced389e8/sites/pharmaacademy.be/index.php on line 20
Pharma Academy

Winterkwalen: voorkomen en genezen Een coherent en dynamisch commercieel aanbod 1 Dag(en)

Loopneus, hoest, koorts, keelpijn ... Bij koud en nat weer komen virale infecties regelmatig voor. De griep is een zeer besmettelijke virale aandoening. Het onderscheid tussen een verkoudheid en griep is soms moeilijk, omdat de symptomen gelijklopend zijn, maar de gevolgen zijn niet te vergelijken. Gemiddeld krijgt  jaarlijks 1 op de 10 mensen de griep. Elk jaar sterven honderden mensen aan de complicaties van griep. Het gaat hierbij voornamelijk om mensen met een lage weerstand, zoals ouderen of chronisch zieken. Vaccinatie is de enige manier om zich tegen de griep en vooral de gevolgen ervan te beschermen. Het stimuleren van uw immuunsysteem is iets wat u dagelijks moet aanpakken.

Tijdens de opleiding zullen verschillende laboratoria hun producten voorstellen voor de behandeling van  verschillende winterkwalen en om de immuniteit te bevorderen. Een deel van de opleiding zal ook worden gewijd aan griepvaccins.

Extra info

Doel: Verduidelijken van het coherent en dynamisch commercieel aanbod
Publiek: apothekers en assistenten
Verplichting: -
Credits permanente vorming: /

Volgende data voor deze opleiding

Datum Taal Locatie voor de opleiding Coach Aantal beschikbare plaatsen:  
Geen datum voor deze opleiding gepland op dit ogenblik