Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/clients/f2256c14ebd53631abb38634ced389e8/sites/pharmaacademy.be/index.php on line 20
Pharma Academy

Ouderdomsgerelateerde problemen: welk advies aan de toonbank? 1 Dag(en)

Steeds meer mensen leven langer. De nieuwe cijfers van de FOD Economie bevestigen een stijging van de levensverwachting in België voor 2016. De levensverwachting voor de gehele bevolking was 81,4 jaar. Ten opzichte van 2015 is er een toename van 0,5 jaar voor mannen en vrouwen samen. De levensverwachting van vrouwen is 83,8 jaar en die van mannen 79 jaar. Veel ouderen beschouwen zichzelf als gezond, op leeftijdsgebonden klachten na: osteoporose, incontinentie, ... Ze gaan voortdurend op zoek naar oplossingen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.



Tijdens de opleiding komen de verschillende leeftijdsgebonden aandoeningen aan bod : osteoporose, de menopauze, geheugenproblemen, ondervoeding, incontinentie en andere samen met hun specifieke behandelingsmogelijkheden. Uw advies kan worden uitgebreid door de juiste vragen te stellen, zodat de patiënt huiswaarts keert met een volledige behandeling op maat.

Extra info

Doel: Uw advies aan de toonbank versterken
Publiek: apothekers, assistenten
Verplichting: -
Credits permanente vorming: /

Volgende data voor deze opleiding

Datum Taal Locatie voor de opleiding Coach Aantal beschikbare plaatsen:  
Geen datum voor deze opleiding gepland op dit ogenblik